Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Leicester håller ögonen på West Ham-mittfältaren
Premier League

Leicester håller ögonen på West Ham-mittfältaren

Publicerat 2021-02-24 18:32

Jesse Lingard har gjort stor succé sedan han lånades ut till West Ham från Manchester United i januari. Nu ska Leicester vara intresserade av att värva honom till sommaren, enligt Eurosport.

Den 28-årige offensive mittfältaren var under hösten placerad i frysboxen av Ole Gunnar Solskjær. En match i FA-cupen och två i Ligacupen var de enda matcherna han spelade.

Under transferfönstrets sista dagar för en knapp månad sedan lånades han ut till West Ham och i Londonklubben har det blivit omedelbar succé.

Redan i första matchen mot Aston Villa gjorde han två mål och i helgen blev det ytterligare ett mål mot Tottenham. Tre mål på fyra matcher är ett enastående facit med tanke på att han under hela förra säsongen gjorde endast fyra mål på 40 matcher.

Lingards nyfunna form har väckt Leicesters intresse. Klubben och tränaren Brendan Rodgers kommer fortsätta följa Lingard för att eventuellt komma med ett bud till sommaren.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |