Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Leicester-tränaren kan ersätta Lampard
Premier League

Leicester-tränaren kan ersätta Lampard

Publicerat 2021-01-24 21:30

På grund av Chelseas dåliga resultat på senare tiden har klubben börjat diskutera eventuella ersättare till Frank Lampard. Nu kan ytterligare ett namn läggas till listan i form av Leicester-tränaren Brendan Rodgers. 

Bara en seger på de fem senaste matcherna gör att Chelsea nu inte ligger bättre än nia i Premier League. Dock fick tränaren Frank Lampard lite andrum när laget tidigare idag slog Luton med 3-1 i FA-cupen.

Samtidigt är Chelseas ägare Roman Abramovich ett stort fan av Lampard, vilket troligtvis innebär att han kommer få ett tag till på sig att vända den negativa trenden.

Dock ska flera namn finnas på klubbens önskelista ifall man väljer att sparka Lampard. Bland annat Leipzigs Julian Nagelsmann och den före detta PSG-tränaren Thomas Tuchel.

Chelsea-ledningen ska också vara imponerade av Leicester-tränaren Brendan Rodgers, enligt Mirror. Dessutom har Rodgers ett förflutet i Chelsea. Han var nämligen huvudtränare för klubbens akademi och tränare för reservlaget mellan 2004 och 2008.

Förutom Leicester har Brendan Rodgers även tränat Watford, Reading, Swansea, Liverpool och skotska Celtic.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |