Nytt i appen! Nytt i vår app! Läs mer
Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Leverkusen vill ha Arsenal-talangen
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Leverkusen vill ha Arsenal-talangen

Publicerat 2021-02-12 17:01

Tyska Bayer Leverkusen är ute efter Arsenals anfallstalang Folarin Balogun, uppger Mirror. 19-åringens kontrakt går ut efter säsongen.

Folarin Balogun, 19, spås en ljus framtid. Och han kan snart vara förlorad för Arsenal. Bayer Leverkusen visar nämligen stort intresse för honom, enligt Mirror.

19-åringen representerar Englands U20 och kan göra samma resa som hans unga landsmän Jadon Sancho och Jude Bellingham: att gå till en klubb i Bundesligas toppskikt.

Engelsmannen sitter på ett utgående kontrakt och har kopplats ihop med flera europeiska klubbar, däribland Stuttgart och Rennes.

Arsenaltränaren Mikel Arteta är dock hoppfull om en förlängning.

– Jag är fortfarande väldigt positiv till att Flo kommer att stanna hos oss och det är vad vi försöker få till som klubb, och vad jag försöker som tränare, sade Arteta på en presskonferens nyligen.

– Vad jag vet från förra veckan, är att spelaren vill vara kvar.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2023   |