Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Liverpool har gjort klart med ny mittback
Premier League

Liverpool har gjort klart med ny mittback

Publicerat 2021-02-01 22:35

De regerande Premier League-mästarnas mittbacksproblem har stillats något. Klubben har nämligen gjort klart med Ben Davies, som kommer från Preston North End i Championship.

Den 25-årige mittbacken har skrivit på ett långtidskontrakt uppger Liverpools hemsida. Övergångssumman är inte officiell, men ska enligt uppgifter i olika medier ligga på 2 miljoner pund.

– Jag är förstås glad att vara här. Det är en stor chans. Givetvis kom det som lite av en överraskning, men när man börjar ta in allt är det förstås en fantastisk möjlighet jag har framför mig, säger Ben Davies.

Liverpools nye mittback kommer att få ikläda sig tröja nummer 28.

Ben Davies är fostrad i Preston North End och började spela i klubbens A-lag redan som 17-åring år 2012. Mellan 2013 och 2017 var han utlånad till en rad klubbar. Bland annat Tranmere Rovers, Newport County och Fleetwood Town.

De senaste säsongerna har han varit ordinarie på mittbacksplatsen i Preston North End, som för närvarande ligger i mitten av Championship.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |