Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Liverpool kan spendera mycket på en mittback
Premier League

Liverpool kan spendera mycket på en mittback

Publicerat 2020-11-14 14:51

Premier League-mästarna saknar tvåa av sina bästa mittbackar och är i stort behov av att fylla den platsen så snart som möjligt.  

Först tvingades Virgil van Dijk till operation och därefter även Joe Gomez. Mycket talar för att båda två kommer att bli borta resten av säsongen.

Liverpool ska nu vara beredda på att spendera mycket pengar på en bra mittback under transferfönstret i januari. Liverpool-tränaren Jürgen Klopp ska redan ha ögonen på Olympiakos Rúben Semedo. Övergångssumman ska enligt Express ligga på 18 miljoner pund, motsvarande drygt 200 miljoner svenska kronor.

Den 26-årige portugisen har spelat i Olympiakos sedan 2019. Han spelade dessförinnan i Villarreal, där han även var utlånad till Huesca och portugisiska Rio Ave.

Även Leipzigs Dayot Upamecano ska finnas med på Liverpools lista över tänkbara mittbackar, enligt The Athletic. Den 22-årige fransmannen ses av som många som en Europas bästa unga försvarsspelare, men kommer med en prislapp, närmare bestämt 40 miljoner pund, motsvarande drygt 450 miljoner kronor.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |