Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Liverpool-mittfältaren har en överenskommelse med Inter
Serie A

Liverpool-mittfältaren har en överenskommelse med Inter

Publicerat 2021-03-03 15:16

Georginio Wijnaldums kontrakt med de regerande Premier League-mästarna går ut i sommar. Nu ska han och Inter  ”skakat hand” om en övergång.

Det är journalisten Sandro Sabatini som kommer med avslöjandet i det italienska programmet Sport Mediaset, där Liverpool-mittfältarens situation diskuterades.

– Vad jag vet fick Inter redan förra året fått ett handslag av Wijnaldum. Sedan beslutade man att göra det på en free transfer, säger Sabatini.

Andra uppgifter säger dock att den holländske mittfältaren gärna stannar i Liverpool, men inte till vilket pris som helst. Dock är det frågan om hur stor löneförhöjning han kan förvänta sig med tanke på att Inter, precis som många andra storklubbar, inte har den bästa ekonomin.

Samtidigt har 30-åringen även kopplats ihop med franska Paris Saint-Germain.

Georginio Wijnaldum gick till Liverpool från Newcastle sommaren 2016 och har sedan dess varit en av lagets viktigaste spelare på mittfältet.

Totalt har han gjort 222 matcher och 22 mål för Liverpool.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |