Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Liverpool och PSG ute efter Real-stjärnan
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Liverpool och PSG ute efter Real-stjärnan

Publicerat 2020-12-18 20:26

Marco Asensio kan vara på väg att lämna Real Madrid. Enligt Todofichajes är både Liverpool och PSG ute efter att knyta till sig mittfältaren.

Den tidigare Mallorca-spelaren Marco Asensio, 24, anslöt till Real Madrid sommaren 2015. Samma sommar blev det omgående en utlåning till Espanyol. Där tillbringade mittfältaren en hel säsong och gjorde stora avtryck på Real Madrid-ledningen. Sedan 2016 har han kontinuerligt varit en del av marängernas trupp.

Nu kan han dock vara på väg att lämna Los Blancos. Mittfältaren har fått klartecken att lämna klubben efter att storlagen Liverpool och PSG visat intresse för honom, enligt Todofichajes. Tränaren Zinedine Zidane ska dessutom vara villig att släppa Asensio för att kunna återinvestera i andra spelare.

24-åringen har på senare år haft stora skadebekymmer och hoppas enligt rapporterna återfå gammal god form på annat håll.

Spanjoren har bara spelat elva matcher, varav fem från start, den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |