Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Liverpool, United och City ger sig in i kampen om West Ham-stjärnan
Premier League

Liverpool, United och City ger sig in i kampen om West Ham-stjärnan

Publicerat 2021-01-22 20:37

West Hams Declan Rice har vuxit till en av Premier Leagues bästa defensiva mittfältare. Nu jagas han av flera av Premier League toppklubbar. 

Den 22-årige mittfältaren har länge funnits högt upp på Chelseas önskelista. Men, nu har Londonklubben fått konkurrens i jakten på West Hams mittfältsmotor.

Enligt 90min ska även Liverpool, Manchester United och Manchester City ha ögonen på Declan Rice. Prislappen på West Ham-spelaren tros bli runt 50 miljoner pund vid en eventuell försäljning i sommar.

Chelsea hade redan förra sommaren planer på att värva Rice. Men, efter att ha spenderat över 200 miljoner pund på Timo Werner, Kai Havertz och Hakim Ziyech hade Londonklubben inte möjlighet att betala de 80 miljoner pund West Ham begärde.

De senaste säsongerna har Declan Rice varit given i West Hams startelva. Förra säsongen spelade han varenda minut av lagets 38 matcher i Premier League och utsågs även till West Hams bäste spelare.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |