Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona
La Liga

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Publicerat 2021-03-21 17:20

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times

Den holländske mittfältaren har legat högt upp på Ronald Koemans önskelista sedan den forne storspelaren tillträdde som ny tränare i Barcelona i augusti förra året.

Om uppgifterna stämmer blir Wijnaldum den nygamle presidenten Joan Laportas första värvning sedan han övertog presidentskapet i klubben. Eftersom Wijnaldums kontrakt går ut i sommar kan han gå gratis från Liverpool.

Officiellt dementerar dock FC Barcelona att man har något avtal med Wijnaldum.

Samtidigt har den 30-årige holländaren på senare tid kopplats ihop med flera andra klubbar. Så sent som för några veckor uppgav italienska medier att Wijnaldum har ”skakat hand” med Inter om en övergång.

Var den holländske mittfältaren till slut hamnar återstår att se.

Georginio Wijnaldum har spelat i Liverpool sedan 2016 och har totalt gjort 226 matcher och 22 mål i Premier League-klubben.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-20 18:00

Real Madrid kan erbjuda Juventus en "symbolisk summa" för Ronaldo

Den spanska klubben kan ta tillbaka sin forne nummer 7. Dock är Real Madrid inte beredda att betala några astronomiska summor för portugisens signatur. Om man misslyckas med att värva Paris …

Copyright © Fotboll.com 2024   |