Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Löftet förlänger med Borussia Dortmund
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Löftet förlänger med Borussia Dortmund

Publicerat 2020-11-20 17:37

Borussia Dortmund hämtade in ett flertal talangfulla spelare i somras. En av dem var Giovanni Reyna. Nu meddelar klubben att man förlängt avtalet med 18-åringen.

I Borussia Dortmund verkar det saknas gränser för yngre förmågor. I klubben finns bland andra Erling Braut Haaland, Jude Bellingham och Giovanni Reyna. Nu har man valt att förlänga den senares kontrakt.

Den nyligen 18 år fyllda spelarens avtal sträcker sig fram till sommaren 2025.

– Borussia Dortmund är en stor klubb som kan slåss om titlar och deltar i alla stora turneringar. Yngre spelare, i synnerhet, kan utvecklas här, säger Giovanni Reyna till klubbens officiella hemsida och fortsätter:

– Jag har redan lärt mig enormt mycket i Dortmund och jag vill lära mig mer i framtiden. Jag ser fram emot att vara i Borussia Dortmund länge.

Engelsmannen noteras hittills för 3 mål på 28 matcher i Dortmund-tröjan. Som 17-åring blev han den första att göra tre assist i samma match i Bundesligas historia.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |