Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Lyon-anfallaren på Koemans radar
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Lyon-anfallaren på Koemans radar

Publicerat 2020-11-11 11:22

Memphis Depay var i princip klar för FC Barcelona i somras, men förhandlingarna strandade. Nu menar den katalanska klubbens tränare Ronald Koeman att framtiden är öppen.

FC Barcelona har haft det svårt att stämma denna säsong. Fjolårets dyra värvning Antoine Griezmann har presterat långt under förväntan och nyligen skadades Ansu Fati.

Det tvingar Blaugrana att se över andra alternativ – och ett av dem är Memphis Depay, som var detaljer från en övergång till klubben under det senaste transferfönstret.

Barcas tränare, Ronald Koeman, uteslutet inte en värvning av Lyon-spelaren.

– Det är inte rätt tillfälle att prata om spelare som inte är här. För mig är det inte bra. Det är sant att hans namn (Depay, red. anm.) och han har spelat varje match för vårt landslag som nummer nio, säger Ronald Koeman till Mundo Deportivo.

– Alla får ha sin åsikt, men inte här. Vi får se vad som händer i framtiden.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |