Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City överväger dubbelbud på Dortmund-duo
Premier League

Manchester City överväger dubbelbud på Dortmund-duo

Publicerat 2021-02-25 21:13

Manchester City kan tänka sig att öppna plånboken på vid gavel inför sommarens transferfönster. Premier League-ledarna är nämligen intresserade av både Erling Haaland och Giovanni Reyna, enligt 90min.

De bägge ungtupparna kom till Borussia Dortmund i januari förra året och gjorde till och med debut i samma match. Amerikanen Reynas debut hamnade dock lite i skymundan, då norrmannen Haaland gjorde ett hat-trick på drygt tio minuter i bortamötet med Augsburg.

Men, Reyna kunde i alla fall glädja sig åt att bli den yngste amerikanen någonsin i Bundesliga, 17 år och 66 dagar gammal. Under sin första säsong fick Reyna i huvudsak agera inhoppare. Men, den här säsongen har han varit mer eller mindre ordinarie i startelvan.

Erling Haaland har sedan han kom till Dortmund vuxit till en av världens hetaste fotbollsspelare. På 43 matcher har han gjort 43 mål, det vill säga ett mål i snitt per match. Frågan är inte om utan när Haaland kommer att lämna Dortmund.

Manchester City ska enligt uppgifter vara fast beslutna om att värva Haaland och även Reyna. Klubben är beredda att betala en bra bit över 100 miljoner pund för de båda.

Dessutom har både Haaland och Reyna en koppling till Manchester City genom deras fäder, Alf-Inge Haaland och Claudio Reyna, som bägge har spelat i City.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |