Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

”Manchester City borde satsa allt på att värva Haaland”
Premier League

”Manchester City borde satsa allt på att värva Haaland”

Publicerat 2020-12-16 20:49

Den före detta Manchester City-spelaren Trevor Sinclair tycker att hans gamla klubb borde göra allt för att få över succéspelaren från Borussia Dortmund. 

Manchester City har inte övertygat i Premier League den här säsongen. Laget ligger i dagsläget inte bättre än sjua och har dessutom haft svårt med målskyttet.

Trevor Sinclair, som spelade i City mellan 2003 och 2007, tycker det är självklart vem klubben bör förstärka anfallet med.

– Vore det upp till mig skulle jag satsa allt på att värva Haaland. Han har allt och passar dessutom Manchester Citys filosofi. Om de hade haft Haaland skulle de vara med i toppen, säger Sinclair i en intervju med Talksport.

– Jag tror inte de kan konkurrera med det lag de har, med de anfallare de har just nu. Haaland är förmodligen den bäste målskytten i världen och City behöver en målskytt, det är uppenbart.

Men, Sinclair är medveten om att norrmannen kommer att kosta.

– Om de är beredda att sätta nytt rekord i övergångssumma, så kommer de att få honom.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |