Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City förbereder bud på Messi
Premier League

Manchester City förbereder bud på Messi

Publicerat 2020-11-18 15:13

Den argentinske superstjärnan kan lämna Camp Nou efter nyår. Då FC Barcelona är i behov av kapital kan det ske till rabatterat pris.

Lionel Messi ser allt mer ut att vara på väg att lämna FC Barcelona efter mer än 16 år i den spanska storklubben. Tidigare rykten har placerat argentinaren i såväl PSG som Inter, men nu lutar det allt mer åt Manchester City.

Barcelona är dessutom intresserade av att stärka klubbkassan. Klubben har nämligen skulder på runt 4,5 miljarder kronor och därför kan Messi säljas till ett inte alltför högt pris. Prislappen kan hamna på under 50 miljoner pund, motsvarande 600 miljoner kronor, enligt The Sun.

Detta kan jämföras med de 2,2 miljarder kronor som PSG betalade för Neymar sommaren 2017 när den brasilianske anfallaren gick från just Barcelona.

Manchester City ser också en eventuell värvning av Messi som ett sätt att försöka övertyga tränaren Pep Guardiola att förlänga sitt kontrakt med klubben.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |