Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City fortfarande hoppfulla om Barça-stjärnan
Premier League

Manchester City fortfarande hoppfulla om Barça-stjärnan

Publicerat 2020-11-23 17:07

Premier League-klubben hoppas fortfarande på Lionel Messis underskrift. Framför allt då Pep Guardiola nyligen förnyat sitt kontrakt till 2023.

Redan i somras när det svajade som mest mellan Lionel Messi och FC Barcelona fanns rykten som placerade argentinaren i Manchester City. Dock hade kostnaderna för att lösa honom från sitt kontrakt blivit alltför stora, enligt ESPN.

Nu är City redo att göra ett nytt försök med en av världens bästa fotbollsspelare. Messis kontrakt med Barcelona löper ut nästa år och efter nyår är han fri att förhandla med en ny klubb.

Det som talar för att Messi till slut kommer att hamna i Manchester City är Pep Guardiola, som City förlängde med i förra veckan. Messi och Guardiola kamperade ihop i Barcelona mellan 2008 och 2012, vilket resulterade i bland annat två Champions League-titlar.

Den stora frågan är om Messi kommer att lämna Barcelona redan i januari eller om han väntar till sommaren. Prislappen på Messi under januarifönstret beräknas ligga på runt 600 miljoner kronor.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |