Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Manchester City fortfarande hoppfulla om Barça-stjärnan
Premier League

Manchester City fortfarande hoppfulla om Barça-stjärnan

Publicerat 2020-11-23 17:07

Premier League-klubben hoppas fortfarande på Lionel Messis underskrift. Framför allt då Pep Guardiola nyligen förnyat sitt kontrakt till 2023.

Redan i somras när det svajade som mest mellan Lionel Messi och FC Barcelona fanns rykten som placerade argentinaren i Manchester City. Dock hade kostnaderna för att lösa honom från sitt kontrakt blivit alltför stora, enligt ESPN.

Nu är City redo att göra ett nytt försök med en av världens bästa fotbollsspelare. Messis kontrakt med Barcelona löper ut nästa år och efter nyår är han fri att förhandla med en ny klubb.

Det som talar för att Messi till slut kommer att hamna i Manchester City är Pep Guardiola, som City förlängde med i förra veckan. Messi och Guardiola kamperade ihop i Barcelona mellan 2008 och 2012, vilket resulterade i bland annat två Champions League-titlar.

Den stora frågan är om Messi kommer att lämna Barcelona redan i januari eller om han väntar till sommaren. Prislappen på Messi under januarifönstret beräknas ligga på runt 600 miljoner kronor.

 


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |