Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City håller ett öga på Alexander Isak
Premier League

Manchester City håller ett öga på Alexander Isak

Publicerat 2021-02-28 19:43

Alexander Isaks målsuccé i La Liga börjar ge allt större eko i fotbollseuropa. Nu ska även Manchester City vara intresserade av Real Sociedad-anfallaren, enligt The Mirror.

Mål i sex raka La Liga-matcher och ett hat-trick i matchen mot Alaves förra helgen har gjort att Alexander Isak avancerat till en femteplats i La Ligas skytteliga. Svenskens framfart har också gjort att flera europeiska storklubbar fått upp ögonen för honom.

Bland annat Premier League-ledarna Manchester City, vars tränare Per Guardiola ska vara en beundrare av den svenske anfallaren.

Klubben följer Isaks framfart och kan eventuellt komma med ett bud till sommaren som förutom pengar troligtvis även skulle inkludera en spelare.

Samtidigt ska svenskens förra klubb Borussia Dortmund ha en återköpsklausul, som innebär att man kan köpa tillbaka honom i slutet av säsongen för runt 300 miljoner kronor.

Alexander Isak själv ska dock inte ha något intresse av att återvända till Bundesliga.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |