Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City håller koll på Real-kaptenen
Premier League

Manchester City håller koll på Real-kaptenen

Publicerat 2021-01-05 15:55

Manchester City håller noga koll på Sergio Ramos situation i Real Madrid. Premier League-laget är ute efter att värva backveteranen när han blir fri till sommaren, enligt ESPN.

Real Madrids backveteran och lagkapten har ännu inte förnyat sitt kontrakt som går ut 30 juni. Sedan 1 januari är han också fri att förhandla med andra klubbar.

Samtidigt ska Manchester City vara väl medvetna om att det kan bli svårt att få till ett avtal med Ramos. Men, City-tränaren Pep Guardiola är ute efter att förstärka backlinjen inför nästa säsong. Dessutom är han en fan av Sergio Ramos.

Enligt uppgifter till ESPN ska City inte heller ha några problem med Ramos eventuella lönekrav eftersom som han kommer att kunna gå gratis till klubben. Just Ramos lönekrav ska vara ett problem för Real Madrid, då klubben inte har den bästa ekonomin.

Sergio Ramos, som fyller 35 år i mars, har spelat snart 16 säsonger i Real Madrid och gjort över 650 matcher och 100 mål.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |