Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas
Premier League

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Publicerat 2022-09-11 08:31

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium.


Officiell betting partner i Europa och Kanada

LeoVegas och Manchester City har ingått ett partnerskapsavtal, som innebär att LeoVegas blir Manchester Citys officiella bettingpartner, specifikt i Europa och Kanada. Det är inte första gången LeoVegas ingått samarbete med idrottslag, men detta avtal med en klubb av sådan rang i Premier League, är förmodligen det finansiellt största partnerskapet som spelbolaget någonsin ingått.

”Vi är stolta över att ingå partnerskapet med Manchester City och ser fram emot att erbjuda våra kunder unika upplevelser med klubben. Manchester City är en tungviktare inom sporten och har samma ledarmentalitet som LeoVegas. Samarbetet är en möjlighet för oss att ytterligare öka varumärkeskännedomen och fortsätta vår globala tillväxt”
– Gustaf Hagman, VD för LeoVegas Group

 

Manchester City har också offentliggjort partnerskapet via ett inlägg på klubbens hemsida. Där bekräftas att LeoVegas blir klubbens officiella bettingpartner i Europa och Kanada.

”Manchester City är glada över att välkomna LeoVegas Group som vår allra senaste samarbetspartner. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att knyta fans och kunder ännu närmre klubben.”
– Dina Ahmad, Vice President, Global Partnership Sales, City Football Group

betfair

100 kr GRATISSPEL

utan omsättningskrav

TILL LEOVEGAS


18+ Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se
Erbjudandet gäller nya spelare från 2020-07-01. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.
Regler och villkor gäller, som finns läsa hos LeoVegas under ”Bonus och Erbjudandevillkor”.


Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2021-10-18 17:54

Shaun Goater kanske tillbaka i Man City

Shaun Goater föddes den 25 februari år 1970. Han är en före detta professionell fotbollsspelare. Han har spelat som anfallare för flera engelska klubb under 1990- och 2000- talen. Goater är mest känd från sin tid i Manchester City. Mellan år 1998 och 2003 gjorde han över 100 mål och …

Premier League

Publicerat 2021-05-02 21:28

Manchester United–Liverpool uppskjuten efter kaos

Några timmar innan avspark i matchen mellan Manchester United och Liverpool tog sig 200 fans in på Old Trafford för att protestera mot klubbens ägare. Kaos utbröt och matchen flyttas nu till ett annat datum. För att visa sitt missnöje med Liverpools ägarfamilj Glazers beslut att ansluta till European Super League …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2023   |