Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City intresserade av Atalanta-backen
Premier League

Manchester City intresserade av Atalanta-backen

Publicerat 2021-03-07 20:55

Trots att han är vänsterback tillhör Robin Gosens en av Serie A:s 15 bästa målskyttar. Nu uppges Manchester City vara intresserade av tysken, enligt Calcio Mercato.

Nio mål på 21 matcher i Serie A den här säsongen är ett enastående facit för en back. Därför väntas också Robin Gosens bli en av det hetaste spelarna på transfermarknaden i sommar.

För mycket tyder på att Atalanta kommer att försöka sälja sin succéback under kommande transferfönster. Enligt Transfermarkt värderas Robin Gosens i nuläget till 28 miljoner euro.

Hans kontrakt går ut 30 juni 2022, vilket innebär att han nästa sommar kan gå som free transfer. Något Atalanta helst vill undvika. Förutom Manchester City har Gosens även kopplats ihop med Inter och Juventus.

Robin Gosens har med sitt fina kantspel varit en av orsakerna till att Atalanta de senaste säsongerna gått från att vara ett mittenlag till ett topplag i Serie A.

Förra säsongen blev den tyske vänsterbacken också en av lagets bästa målskyttar med nio mål i Serie A. Den här säsongen är han tillsammans med Duván Zapata Atalantas näst bäste målgörare i Serie A bakom Luis Muriel.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |