Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City minskar Messis lönebud
Välj liga

Manchester City minskar Messis lönebud

Publicerat 2021-02-19 15:19

Manchester City är en av de hetaste kandidaterna till att få Lionel Messis signatur i sommar. Dock har klubben tvingats minska argentinarens lönebud något, enligt The Sun.

När Messi var på väg bort från FC Barcelona i höstas erbjöd Manchester City honom ett femårskontrakt värt 600 miljoner pund, motsvarande närmare 7 miljarder kronor.

Nu ska City ha erbjudit den 34-årige anfallsstjärnan ett avtal värt 430 miljoner pund, knappt fem miljarder kronor. Enligt uppgifter till SunSport ska det handla om ett slags åttaårskontrakt med spel inte bara i Manchester City.

Avtalet skulle innebära att Messi spelar två år i City med option på ytterligare ett år. Därefter två säsonger i systerklubben New York City i amerikanska MLS.

Efter det kan det bli tal om ytterligare några år som ambassadör för City Football Group. Detta skulle kunna innebära något års spel i antingen Indien eller Förenade Arabemiraten beroende på hur Messis form är när han närmar sig 40-strecket.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |