Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City och Barcelona gör upp om mittbacken
Europa (Övrigt)
Foto: Wikimedia Commons

Manchester City och Barcelona gör upp om mittbacken

Publicerat 2020-12-01 14:37

FC Barcelona är på jakt efter en ny mittback. Tränaren Ronald Koeman sägs ha ögonen på Hoffenheims Melayro Bogarde. Men han är inte ensam – bland andra Manchester City följer också spelaren.

Det har gått knackigt för Barcelona, som ligger på sjundeplats i spanska La Liga. Nu vill man förstärka truppen och enligt SPORT har tränaren Ronald Koeman fått upp intresse för Hoffenheimtalangen Melayro Bogarde, 18.

Den unge mittbacken är brorson till den legendariske försvararen Winston Bogarde, som bland annat spelade 41 matcher för Barca. Bogarde den äldre är numera assisterande tränare i Jong Ajax.

Melayro Bogarde fick äran att göra Bundesligadebut tidigare i år (mot Mainz) och blev därmed yngste holländare någonsin att spela i serien. Spelaren behärskar både att spela mittback och högerback.

Barcelona är dock inte de enda som gör upp om hans signatur. Manchester City ska, tillsammans med den katalanska klubben, följa honom nära.

Hans kontrakt sträcker sig till sommaren 2021.

 

 


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Europa

Publicerat 2022-06-23 21:11

Här spelar stjärnorna nästa säsong – oddsen på de hetaste övergångarna

Den som tror att sommaruppehållet är till för att pusta ut och ladda upp inför nästa säsong har inte varit tillräckligt uppmärksam på silly season. Kampen om spelare under transferfönstrets …

Europa

Publicerat 2022-06-23 14:45

Summering & analys av toppligorna 2021/2022

Fotbollssäsongen 2021/22 för storlagen ute i Europa börjar lida mot sitt slut. En Champions League-final finns kvar att se fram emot och en mäktig sådan. Men klubblagsfotbollen i världens bästa …

Copyright © Fotboll.com 2024   |