Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City på jakt efter Lukaku och Ings
Premier League

Manchester City på jakt efter Lukaku och Ings

Publicerat 2021-02-08 16:34

Manchester City vill förstärka anfallet med två stora namn. Både Romelu Lukaku och Danny Ings ska finnas på klubbens radar, enligt The Sun.

Sergio Agüeros framtid i Manchester City är högst osäker då argentinarens kontrakt går ut 30 juni. Samtidigt har han vid flera tillfällen kopplats ihop med såväl FC Barcelona som Paris Saint-Germain.

Premier League-ledarna är nu på jakt efter inte bara en utan två ersättare till Agüero i form av Inters Romelu Lukaku och Southamptons Danny Ings.

Lukaku har sedan han kom till Inter från Manchester United sommaren 2019 vuxit till en av Serie A:s bästa anfallare. Belgaren ligger för närvarande på fjärde plats i skytteligan med 14 mål på 20 matcher. Hans kontrakt med Milano-klubben går dock inte ut förrän 2024.

Danny Ings gick till Southampton 2018 efter några ganska misslyckade säsonger i Liverpool. I Saints har det blivit succé och förra säsongen kom han delad tvåa i Premier Leagues skytteliga på 22 mål. Endast ett mål bakom skyttekungen Jamie Vardy, Leicester.

Ings kontrakt med Southampton går ut sommaren 2022.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |