Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester City vill ha Sassuolos mittfältskugge
Premier League
Foto: Wikimedia commons

Manchester City vill ha Sassuolos mittfältskugge

Publicerat 2021-01-13 14:42

Manchester Citys tränare Pep Guardiola är förtjust i bollskickliga mittfältare. Nu ska han vilja hämta in Sassuolo-stjärnan Manuel Locatelli, enligt Daily Mail.

I laget finns redan högkvalitativa mittfältare. Men Manchester City vill trots allt förstärka – och nu har man ett mål; att värva Sassuolos Manuel Locatelli, 23, enligt Daily Mail.

Italienaren stod för en fin fjolårssäsong och har fortsatt på inslagen väg även denna. 23-åringen ses numera som en av Serie A:s allra bästa i den så kallade regista-rollen, som innebär att man agerar spelfördelare längre ned i banan.

Den engelska storklubben är dock inte ensamma om att visa intresse för spelaren, det ska både Juventus och Milan också göra. Locatelli är fostrad i den rödsvarta Milano-klubben och spelade seniorfotboll där mellan 2015-2018.

Han har hittills noterats för 16 ligamatcher och 2 mål i Sassuolo-tröjan den här säsongen och klubbledningen förväntas begära omkring 34 miljoner euro för honom.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |