Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Manchester U kan sälja Lindelöf för att ha råd med Villarreal-backen
Premier League

Manchester U kan sälja Lindelöf för att ha råd med Villarreal-backen

Publicerat 2020-11-30 14:55

Manchester United letar efter en ny mittbackspartner till Harry Maguire. Då kan Victor Lindelöf, Marcus Rojo, Phil Jones och Eric Bailly få lämna klubben.

Villarreals Pau Torres har tack vare en stark höst fått flera storklubbars ögon på sig. Den 23-årige mittbacken har kopplats ihop med både Liverpool och Tottenham, men kan alltså nu vara på väg till Manchester United. Under 2020 har Torres även tagit en ordinarie plats i det spanska landslaget.

Samtidigt ligger prislappen på 60 miljoner pund, runt 680 miljoner kronor. En summa Manchester United inte ska vara beredda att betala, enligt Teamtalk.

För att finansiera ett eventuellt köp av Torres kan flera spelare komma att säljas, däribland svenske landslagsbacken Victor Lindelöf.

Enligt uppgifter är det dock ivorianen Eric Bailly som ligger närmast till att få lämna laget. Mittbacken har inte spelat mer än en handfull matcher det senaste året. Samtidigt går hans kontrakt inte går ut förrän 2022.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Premier League

Publicerat 2021-10-18 17:54

Shaun Goater kanske tillbaka i Man City

Shaun Goater föddes den 25 februari år 1970. Han är en före detta professionell fotbollsspelare. Han har spelat som anfallare för flera engelska klubb under 1990- och 2000- talen. Goater är mest känd från sin tid i Manchester City. Mellan år 1998 och 2003 gjorde han över 100 mål och …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2023   |