Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United överväger att erbjuda Real-kaptenen tvåårskontrakt
La Liga

Manchester United överväger att erbjuda Real-kaptenen tvåårskontrakt

Publicerat 2021-01-12 20:53

Sergio Ramos har på senaste tiden upprepade gånger kopplats ihop med Manchester United. Nu ska klubben vara beredda att erbjuda Real Madrids kapten ett kontrakt på två år, enligt Football 365.

Sergio Ramos och Real Madrid håller på att förhandla om en förlängning av backveteranens kontrakt. Dock går förhandlingarna trögt på grund av att Ramos lönekrav som är högre än vad Real Madrid har råd med.

Förra året gick Real-spelarna med på en lönesänkning på grund av coronapandemin. Ramos vill att hans lön återgår till det han tjänade tidigare. Något Real Madrid inte vill gå med på.

Manchester United följer utvecklingen i förhandlingarna mellan Ramos och Real Madrid och överväger att erbjuda Ramos ett kontrakt som sträcker sig över två år med bibehållen lön.

Sergio Ramos, som fyller 35 år i mars, har spelat i Real Madrid sedan 2005. Totalt har han gjort 667 matcher och 100 mål i Real-tröjan samt vunnit en rad La Liga- och Champions League-titlar med klubben.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |