Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United har bestämt sig kring Pogbas framtid
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Manchester United har bestämt sig kring Pogbas framtid

Publicerat 2021-01-03 09:33

Paul Pogbas vara eller icke vara i Manchester United har varit en diskussion länge. Nu har klubben bestämt sig för att sälja mittfältaren, rapporterar Mirror.

Paul Pogba, 27, lämnade Manchester United som bosman och var då blott 19 år gammal. Efter en lyckad sejour i Juventus, där han utvecklades till en av fotbollsvärldens bästa mittfältare, blev det dags för en återkomst till den röda delen av Manchester.

Och tiden på de brittiska öarna har minst sagt varit en berg- och dalbana av varierade prestationer.

Nu har både spelaren och klubben tröttnat på situationen. Enligt Mirror har ledningen gått med på en försäljning. Man ska ha accepterat 27-åringens ovilja att förlänga sitt kontrakt och ser nu över möjligheten att tjäna in så mycket som möjligt i form av en övergång redan till sommaren. Detta med tanke på att hans nuvarande avtal sträcker sig till 2022.

Enligt rapporterna är tre klubbar intresserade av att värva Pogba. Dessa är Real Madrid, Juventus och Paris Saint-Germain.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |