Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Manchester United har bestämt sig kring Pogbas framtid
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Manchester United har bestämt sig kring Pogbas framtid

Publicerat 2021-01-03 09:33

Paul Pogbas vara eller icke vara i Manchester United har varit en diskussion länge. Nu har klubben bestämt sig för att sälja mittfältaren, rapporterar Mirror.

Paul Pogba, 27, lämnade Manchester United som bosman och var då blott 19 år gammal. Efter en lyckad sejour i Juventus, där han utvecklades till en av fotbollsvärldens bästa mittfältare, blev det dags för en återkomst till den röda delen av Manchester.

Och tiden på de brittiska öarna har minst sagt varit en berg- och dalbana av varierade prestationer.

Nu har både spelaren och klubben tröttnat på situationen. Enligt Mirror har ledningen gått med på en försäljning. Man ska ha accepterat 27-åringens ovilja att förlänga sitt kontrakt och ser nu över möjligheten att tjäna in så mycket som möjligt i form av en övergång redan till sommaren. Detta med tanke på att hans nuvarande avtal sträcker sig till 2022.

Enligt rapporterna är tre klubbar intresserade av att värva Pogba. Dessa är Real Madrid, Juventus och Paris Saint-Germain.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |