Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United intresserade av Real-mittfältaren
Premier League

Manchester United intresserade av Real-mittfältaren

Publicerat 2020-12-08 20:35

Manchester United och Ole Gunnar Solskjær är ute efter att förstärka truppen under januarifönstret. Ett av namnen på inköpslistan är Real Madrids Lucas Vázquez, enligt Defensacentral.

Den spanske mittfältaren ska enligt uppgifter finnas tillgänglig för en prislapp på 15 miljoner euro, motsvarande drygt 150 miljoner kronor. Lucas Vázquez kontrakt går ut i sommar och därför är Real Madrid angelägna att sälja honom under nästa transferfönster.

Samtidigt ser Manchester United Vázquez som en chans att ge Aaron Wan-Bissaka lite konkurrens på högerkanten. Spanjoren kan nämligen agera både högerback och högerytter.

Lucas Vázquez har den här säsongen varit mer eller mindre ordinarie i Real Madrids startelva och då i rollen som högerback. Dock kan Zinedine Zidane komma att motsätta sig en försäljning. Detta då Real-tränaren enligt uppgift ska ha ett gott öga till Vázquez.

Lucas Vázquez, 29, kommer från Real Madrids akademi och flyttades upp till A-laget 2015 efter en säsong på lån i Espanyol.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |