Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United intresserade av Sevilla-backen
Välj liga

Manchester United intresserade av Sevilla-backen

Publicerat 2020-12-31 18:05

Manchester United ska enligt uppgifter i ett antal medier vara ute efter att förstärka backlinjen under kommande transferfönstret. Senaste namnet i listan på tänkbara tillskott till lagets backlinje är Sevillas Jules Koundé, enligt Mundo Deportivo.

Den franske backen var i somras nära att gå till Manchester City, men Sevilla ansåg att budet på 55 miljoner euro inte var tillräckligt. Nu hoppas Manchester United lyckas bättre. Dock ska Sevilla inte vara intresserade av att sälja 22-åringen för under 80 miljoner euro.

Koundé har imponerat i både Champions League och La Liga under hösten. Nyligen blev han också utsedd till en av de bästa debutanterna under 24 år i Champions League.

Jules Koundé kom till Sevilla från Bourdeaux 2019 för en övergångssumma på 25 miljoner euro. Hans kontrakt med den spanska klubben går ut 2024.

Under sin tid i Sevilla har Koundé mer eller mindre varit ordinarie i startelvan. Totalt har Koundé spelat 53 matcher i Sevilla-tröjan och gjort fyra mål.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |