Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United jagar Norwich högerback
Välj liga

Manchester United jagar Norwich högerback

Publicerat 2020-12-30 12:10

Manchester United är ute efter att förstärka backlinjen under kommande transferfönster. Premier League-tvåan ska nu vara på jakt efter Norwich Max Aarons, enligt Daily Express.

Efter gårdagens seger mot Wolverhampton är Manchester United nu bara en poäng efter serieledarna Liverpool. För att kunna vara med och utmana de regerande mästarna om guldet vill Ole Gunnar Solskjær förstärka försvarslinjen.

Framför allt på mittbacks- och högerbacksplats, där det i dagsläget inte finns mycket konkurrens. Norwich högerback, Max Aarons, ska enligt uppgift ligga högst upp på Manchester Uniteds önskelista.

20-åringen jagades i somras av både Arsenal och Tottenham. Dock tyckte båda Londonklubbarna att prislappen var för hög. Aarons har även kopplats ihop med FC Barcelona.

Max Aarons har varit given i Norwich startelva de senaste åren sedan han flyttades upp till A-laget från klubbens akademi 2018. Den här säsongen har han spelat samtliga matcher i Championship, som Norwich för närvarande leder.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |