Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United, Liverpool och Bayern München visar intresse för Chelsea-mittfältaren
Premier League

Manchester United, Liverpool och Bayern München visar intresse för Chelsea-mittfältaren

Publicerat 2021-03-10 11:08

Christian Pulisic har haft svårt att ta en plats i startelvan under Thomas Tuchels ledning. Nu har andra storklubbar börjat visa intresse för amerikanen, enligt Daily Mail.

Den 22-årige mittfältaren kom till Chelsea sommaren 2019 och var fram till i slutet av januari mer eller mindre ordinarie i startelvan. Men, sedan Thomas Tuchel tog över efter sparkade Frank Lampard har det blivit mindre speltid.

Christian Pulisic har inte startat i en Premier League-match på snart två månader och har vid ett par tillfällen inte ens funnits med på bänken.

Om inte situationen inte förbättras kan Pulisic mycket väl söka sig bort från Chelsea till sommaren och då finns flera möjliga klubbadresser. Enligt Daily Mail följer Manchester United, Liverpool och Bayern München utvecklingen för Pulisic.

Samtidigt talade Thomas Tuchel väl om sin adept nyligen, som han även tränade i Borussia Dortmund.

– Jag har bara bra saker att säga om honom. Hans största problem är kanske att jag känner honom från Dortmund och jag tror att han bara startade i cupmatcherna, sade Tuchel efter Chelseas 2-0-seger mot Everton i måndags.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |