Nytt i appen! Nytt i vår app! Läs mer
Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United närmar sig Zlatans lagkamrat
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Manchester United närmar sig Zlatans lagkamrat

Publicerat 2021-02-22 20:13

Gianluigi Donnarumma sitter på ett utgående kontrakt med AC Milan. Enligt Todo Fichajes är han väldigt nära en överenskommelse om att fortsätta karriären i Manchester United.

Manchester United är på jakt efter förstärkning på målvaktsfronten. Den engelska giganten ska ha bestämt sig för en viss spelare, som blir kontraktslös till sommaren. Nämligen AC Milans Gianluigi Donnarumma.

Enligt Todo Fichajes är spelaren och klubben väldigt nära en överenskommelse om ett kontrakt. En eventuell påskrift skulle innebära att de röda djävlarna säkrar målvakten framför lag som Juventus och Bayern München.

Uniteds tilltänkta förstamålvakt David De Gea har haft svårt att komma upp i nivå den här säsongen. Spanjoren har dessutom stått för några tavlor som ansetts vara oacceptabla.

Gianluigi Donnarummas kontrakt går ut den 30 juni. Förutom Juventus och Bayern München ska även Paris Saint-Germain visa intresse för 22-åringen.

Han gjorde i helgen sin 200 match för Milan, när man förlorade mot stadsrivalen Inter.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2023   |