Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchester United och PSG gör upp om ynglingen
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

Manchester United och PSG gör upp om ynglingen

Publicerat 2021-01-11 19:57

Paris Saint-Germain vill ha Brest-mittfältaren Romain Faivre. Nu får de sällskap av Manchester United – som är beredda att slå ut den franska storklubben, enligt Le10Sport.

Romain Faivre, 22, debuterade för Monacos seniorlag redan säsongen 2018/19 men fick mestadels spela i klubbens andralag, innan han inför säsongen anslöt till Brest. Yttermittfältaren har haft en kometsäsong i sitt nya lag och drar därför till sig intresse från stora klubbar runtom i världen.

Hittills har det blivit 19 ligamatcher och 5 mål den här säsongen.
Och sejouren i nya klubben kan bli kort.

Le10Sport hävdar att Paris Saint-Germain visar stort intresse för spelarens tjänster. Nu ska även Manchester United ge sig in i jakten och förbereder för att slå de franska mästarna i kampen om hans signatur. Enligt uppgifterna ska den engelska giganten se 22-åringen som ett billigare alternativ till Jadon Sancho, som man jagat en längre tid.

Faivres kontrakt sträcker sig till sommaren 2024.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |