Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Manchester United–Liverpool uppskjuten efter kaos
Premier League

Manchester United–Liverpool uppskjuten efter kaos

Publicerat 2021-05-02 21:28

Några timmar innan avspark i matchen mellan Manchester United och Liverpool tog sig 200 fans in på Old Trafford för att protestera mot klubbens ägare. Kaos utbröt och matchen flyttas nu till ett annat datum.

För att visa sitt missnöje med Liverpools ägarfamilj Glazers beslut att ansluta till European Super League för ett par veckor sedan samlades ett stort antal fans utanför Old Trafford under söndagseftermiddagen.

Därefter tog sig mer än 200 av dessa sig in på Old Trafford via den så kallade München-tunneln, rapporterar The Guardian. Väl inne på arenan började några fans klättra på målburar samt plocka bort en hörnflagga.

Samtidigt uppstod tumult med Manchester-polisen, som i ett uttalande säger att flertalet ur Manchester Uniteds personal tvingades låsa in sig för att skydda sig.

Strax efter 18:30, en dryg timme efter att matchen mellan Manchester United och Liverpool skulle ha börjat, ställdes den in.

– Efter diskussioner med polisen, Premier League, Trafford Council och klubbarna har vår match mot Liverpool blivit uppskjuten på grund av säkerhetsskäl till följd av dagens protester, skriver Manchester United i ett uttalande på sin hemsida.


Avatar

Skrivet av Fredrik Sjögren

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |