Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Manchester United–Liverpool uppskjuten efter kaos

Manchester United–Liverpool uppskjuten efter kaos

Några timmar innan avspark i matchen mellan Manchester United och Liverpool tog sig 200 fans in på Old Trafford för att protestera mot klubbens ägare. Kaos utbröt och matchen flyttas nu till ett annat datum.

För att visa sitt missnöje med Liverpools ägarfamilj Glazers beslut att ansluta till European Super League för ett par veckor sedan samlades ett stort antal fans utanför Old Trafford under söndagseftermiddagen.

Därefter tog sig mer än 200 av dessa sig in på Old Trafford via den så kallade München-tunneln, rapporterar The Guardian. Väl inne på arenan började några fans klättra på målburar samt plocka bort en hörnflagga.

Samtidigt uppstod tumult med Manchester-polisen, som i ett uttalande säger att flertalet ur Manchester Uniteds personal tvingades låsa in sig för att skydda sig.

Strax efter 18:30, en dryg timme efter att matchen mellan Manchester United och Liverpool skulle ha börjat, ställdes den in.

– Efter diskussioner med polisen, Premier League, Trafford Council och klubbarna har vår match mot Liverpool blivit uppskjuten på grund av säkerhetsskäl till följd av dagens protester, skriver Manchester United i ett uttalande på sin hemsida.

PubliceratAnnons

Relaterade nyheter

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Download on the App Store Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021