Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchesterklubbarna gör upp om Haaland
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Manchesterklubbarna gör upp om Haaland

Publicerat 2020-12-12 12:19

33 mål på 26 starter. Det är Erling Braut Haalands siffror i Bundesliga.
Nu vill Manchester United och Manchester City köpa honom, enligt Daily Mail.

Erling Braut Haalands prestationer har sannerligen inte gått obemärkt förbi fotbollsvärlden. Den blott 20 år unga anfallaren slog igenom med dunder och brak i RB Salzburg ifjol och belönades med en övergång till storklubben Borussia Dortmund – där succén har fortsatt.

Nu kan flyttlasset vara på väg vidare, igen. Enligt Daily Mail ses spelaren som ersättare till Sergio Agüero, 32, i Manchester City. Argentinarens kontrakt går ut till sommaren och det ser inte ut att bli någon förlängning, med tanke på 32-åringens skadebekymmer detta år.

City är dock inte ensamma. Grannklubben och ärkerivalen Manchester United är också intresserade av Haaland, som var på väg att hamna i den röda delen av staden redan innan flytten till Dortmund.

I dagsläget finns ingen utköpsklausul i målsprutans kontrakt, utan den aktiveras 2022 och ska vara runt 65 miljoner pund, enligt uppgifter.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |