Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Manchesterklubbarna i kontakt med Bayern München-stjärnan
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Manchesterklubbarna i kontakt med Bayern München-stjärnan

Publicerat 2020-12-22 11:22

David Alabas kontrakt med Bayern München går ut i juni. Nu har flera klubbar intensifierat sitt intresse. Manchester City och Manchester United har kontaktat spelarens agent, enligt AS.

Backstjärnan David Alaba, 28, har i princip tillbringat hela sin karriär i Bayern München. 28-åringen gjorde seniordebut för över tio år sedan.

Men för några veckor sedan strandade kontraktsförhandlingarna mellan honom och klubben. Och nu ser han ut att lämna.

Många klubbar ska ha visat sitt intresse för den mångsidige spelaren. Real Madrid och Zinedine Zidane ska vara väldigt intresserade av försvararen, vilket tidigare har rapporterats. Los Blancos har spelaren på sin agenda då man är osäkra på vad som kommer att hända med Sergio Ramos.

Nu ska dessutom Manchester City och Manchester United tagit kontakt med spelarens agent, Pini Zahavi, enligt AS. De senare ska ha försvararen som förstaval efter att Dayot Upamecano förlängt kontraktet med RB Leipzig.

David Alaba har spelat tolv ligamatcher och gjort ett mål den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |