Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mandzukic ska vara överens med Milan
Välj liga

Mandzukic ska vara överens med Milan

Publicerat 2021-01-17 20:39

Före detta Juventus-anfallaren Mario Mandzukic ska enligt uppgifter vara överens med Milan om ett kontrakt som sträcker sig över sex månader. 

Uppgifterna kommer från den italienske sportjournalisten Tancredi Palmeris Twitter. Den 34-årige kroaten får 1,8 miljoner euro för sex månader. Om Milan går till Champions League förlängs kontraktet med ett år och han kan då inkassera ytterligare 3,5 miljoner euro.

Mandzukic har varit klubblös sedan han lämnade qatariska Al-Duhali i somras efter att klubben gått med på att lösa honom från hans kontrakt.

Dessförinnan spelade han fyra säsonger i Juventus. Men, efter att Maurizio Sarri tillträdde som ny tränare sommaren 2019 petades Mandzukic. Under hösten samma år spelade han inte en enda match i Juve-tröjan.

Tidigare har han även spelat i Atlético Madrid, Bayern München, Wolfsburg och Dinamo Zagreb.

I Milan kommer att han att få konkurrera med bland andra Zlatan Ibrahimovic om en plats i anfallet. Svensken ska dock ha sagt ja till värvningen av Mandzukic.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |