Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Marek Hamsik nära IFK Göteborg
Allsvenskan
Foto: Wikimedia Commons

Marek Hamsik nära IFK Göteborg

Publicerat 2021-03-05 16:43

En ryktesbomb har landat på de svenska fotbollsplanerna.
Världsstjärnan Marek Hamsik är nära en övergång till IFK Göteborg, uppger SportExpressen.

Den tidigare Napoli-spelaren Marek Hamsik är nära att skriva på för IFK Göteborg. Det uppger SportExpressen. Endast detaljer återstår i affären och parterna är överens, trots förhandlingar i bara någon dag.

Slovaken ska ha brutit kontraktet med kinesiska Dalian Professional, en klubb som han anslöt till 2019. Mittfältaren har starkt ryktats vara på gång till Slovan Bratislava. Den affären ska dock ha gått i stöpet, eftersom klubben och spelaren inte lyckades nå en överenskommelse.

Tanken är att Blåvitt ska flyga ner 33-åringen till Sverige väldigt snart. Klubbens sportchef, Pontus Farnerud, avstår dock från att kommentera uppgifterna.

Läkarundersökning och presentation väntas äga rum inom kort.

Marek Hamsik har spelat drygt 400 Serie A-matcher för Napoli, som han tillhörde mellan 2007 och 2019. Han har också gjort 126 landskamper och 26 mål för det slovakiska landslaget.

 

 


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |