Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mbappé kunde ha gått till Barcelona
Välj liga

Mbappé kunde ha gått till Barcelona

Publicerat 2020-11-15 17:40

Barcelona var på väg att köpa loss den franske storstjärnan för 100 miljoner euro. Istället valde den spanska klubben Osumane Dembélé.

Kylian Mbappé var tänkt som Neymars ersättare berättar Javier Bordas, före detta direktör i Barcelona, enligt Goal. Anledningen till att man till slut valde Ousmane Dembélé istället för Mbappé berodde på Barcelonas tekniske sekreterare, Robert Fernandez, som ville ha mer bredd i kantspelet.

Paris Saint Germain betalade totalt 180 miljoner euro, närmare 2 miljarder kronor, när Kylian Mbappé gick från Monaco sommaren 2017. Samtidigt gick Neymar från Barcelona till PSG för 222 miljoner euro, runt 2,5 miljarder kronor.

Mbappés nuvarande kontrakt med PSG sträcker sig till 2022. Enligt uppgifter ska han inte vara särskilt intresserad av att förlänga detta. Både Real Madrid och Liverpool ryktas vilja köpa den franske storstjärnan redan nästa sommar.

Mbappé är en favorit hos såväl Zinedine Zidane som Jürgen Klopp och den sistnämnde ska enligt franska L’Equipe ha regelbunden telefonkontakt med Mbappé.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |