Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mbappé om kontraktsförhandlingarna: ”Jag funderar”
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

Mbappé om kontraktsförhandlingarna: ”Jag funderar”

Publicerat 2021-01-23 17:24

Kylian Mbappé är i förhandling om ett nytt kontrakt med Paris Saint-Germain. Samtidigt är många lag intresserade av hans tjänster. Och superstjärnan medger att han har mycket i tankarna.
– Jag funderar på det, för om jag skriver på kommer det att vara för att investera mig själv långsiktigt, säger han till Telefoot.

Han har bidragit med stora prestationer i Paris Saint-Germain sedan han anslöt inför säsongen 2017/18. Kylian Mbappé är den stora målskytten som stundtals bär laget på sina axlar.

Sedan ett antal veckor har klubben erbjudit honom ett nytt kontrakt och parterna är nu i förhandling om en eventuell förlängning.

Men fransmannen har inte bestämt sig kring framtiden – än.

– Jag har fått den här frågan tidigare. Vi diskuterar med klubben för att hitta ett projekt. Jag funderar på det, för om jag skriver på kommer det att vara för att investera mig själv långsiktigt, säger Mbappé till Telefoot och fortsätter:

– Jag är väldigt lycklig här. Supportrarna och klubben har alltid hjälpt mig. Jag kommer fundera på vad jag vill göra de närmaste åren, var jag vill vara. Jag reflekterar över det och försöker inte köpa tid eller något liknande. Om jag skriver på kommer jag att stanna, så jag måste tänka på det.

Mbappés nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2022.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |