Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Messi för dyr för PSG?
Ligue 1

Messi för dyr för PSG?

Publicerat 2021-01-20 15:19

Mycket talar för att Lionel Messi kommer att lämna FC Barcelona till sommaren. Dock kan hans lönekrav bli ett problem, även för rika klubbar som Paris Saint-Germain.

Den argentinske storstjärnans kontrakt med FC Barcelona går ut till sommaren, vilket innebär att han redan nu kan förhandla med andra klubbar.

Men, frågan är vilka klubbar som kommer att ha råd att värva Messi. Just nu ligger hans lön på 500 000 pund i veckan, en summa som till och med PSG tvekar inför, enligt Daily Mail.

Dock skulle Parisklubben kunna tillmötesgå Messis löneanspråk om Kylian Mbappé lämnar till sommaren. Den franske anfallsstjärnan har bland annat kopplats ihop med Real Madrid.

Det mesta tyder på att Lionel Messi kommer att behöva gå med på någon form av lönesänkning. Många europeiska storklubbar har haft ett ekonomiskt tufft år till följd av coronapandemin.

Förutom PSG har också Manchester City nämnts som ny möjlig klubbadress för Messi.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |