Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
MFF jagar svensk Championship-talang
Allsvenskan
Foto: Wikimedia Commons

MFF jagar svensk Championship-talang

Publicerat 2021-01-06 17:35

Malmö FF rustar inför seriestarten. Enligt The Athletic visar Di blåe intresse för ett lån av Viktor Gyökeres. Fotbolldirekt.se är inne på samma spår, men menar att mästarlaget snarare vill köpa spelaren.

De fick en knackig start på fjolårssäsongen. Men de kom tillbaka – och tog guldet.
Nu bygger Malmö FF för ännu en titel.

Nyligen rapporterade Andy Naylor, baserad på The Athletic, att MFF är intresserade av att låna Viktor Gyökeres, 22, från Brighton Albion. Detta efter att den svenska storklubben blivit av med sin målskytt Isaac Kiese Thelin.

Fotbolldirekt.se skriver också om Skåne-klubbens intresse – men med ett annat avslöjande. Enligt sajten vill sportchefen Daniel Andersson och övriga i klubbledningen köpa loss anfallaren. De har dock sällskap av andra lag i kampen om Gyökeres signatur. Ett flertal ska nämligen ha lagt bud på honom.

22-åringen befinner sig just nu på lån hos Swansea och förväntas lämna inom kort.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det nämligen fullt möjligt att säsongen avgörs i matchen mellan Malmö FF och IF Elfsborg. Vi ska heller inte räkna bort …

Allsvenskan

Publicerat 2022-04-14 00:20

Allsvenskan: Klubbarnas ekonomi på topp – trots pandemin

Trots att både 2020 och 2021 innebar rejält minskade publikintäkter mår de allsvenska klubbarna ekonomiskt bättre än någonsin. De flesta klubbar redovisar ett positivt resultat, samtidigt som det totala egna kapitalet har ökat med 30 procent, enligt en ny undersökning.  14 av 16 klubbar ökade sitt kapital År 2021 innebar ett ekonomiskt …

Copyright © Fotboll.com 2023   |