Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

MFF jagar svensk Championship-talang
Allsvenskan
Foto: Wikimedia Commons

MFF jagar svensk Championship-talang

Publicerat 2021-01-06 17:35

Malmö FF rustar inför seriestarten. Enligt The Athletic visar Di blåe intresse för ett lån av Viktor Gyökeres. Fotbolldirekt.se är inne på samma spår, men menar att mästarlaget snarare vill köpa spelaren.

De fick en knackig start på fjolårssäsongen. Men de kom tillbaka – och tog guldet.
Nu bygger Malmö FF för ännu en titel.

Nyligen rapporterade Andy Naylor, baserad på The Athletic, att MFF är intresserade av att låna Viktor Gyökeres, 22, från Brighton Albion. Detta efter att den svenska storklubben blivit av med sin målskytt Isaac Kiese Thelin.

Fotbolldirekt.se skriver också om Skåne-klubbens intresse – men med ett annat avslöjande. Enligt sajten vill sportchefen Daniel Andersson och övriga i klubbledningen köpa loss anfallaren. De har dock sällskap av andra lag i kampen om Gyökeres signatur. Ett flertal ska nämligen ha lagt bud på honom.

22-åringen befinner sig just nu på lån hos Swansea och förväntas lämna inom kort.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Copyright © Fotboll.com 2024   |