Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

MFF jagar svensk Championship-talang
Allsvenskan
Foto: Wikimedia Commons

MFF jagar svensk Championship-talang

Publicerat 2021-01-06 17:35

Malmö FF rustar inför seriestarten. Enligt The Athletic visar Di blåe intresse för ett lån av Viktor Gyökeres. Fotbolldirekt.se är inne på samma spår, men menar att mästarlaget snarare vill köpa spelaren.

De fick en knackig start på fjolårssäsongen. Men de kom tillbaka – och tog guldet.
Nu bygger Malmö FF för ännu en titel.

Nyligen rapporterade Andy Naylor, baserad på The Athletic, att MFF är intresserade av att låna Viktor Gyökeres, 22, från Brighton Albion. Detta efter att den svenska storklubben blivit av med sin målskytt Isaac Kiese Thelin.

Fotbolldirekt.se skriver också om Skåne-klubbens intresse – men med ett annat avslöjande. Enligt sajten vill sportchefen Daniel Andersson och övriga i klubbledningen köpa loss anfallaren. De har dock sällskap av andra lag i kampen om Gyökeres signatur. Ett flertal ska nämligen ha lagt bud på honom.

22-åringen befinner sig just nu på lån hos Swansea och förväntas lämna inom kort.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |