Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Milan på jakt efter arvtagare till Ibrahimovic
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Milan på jakt efter arvtagare till Ibrahimovic

Publicerat 2020-11-28 21:47

Genoa har få ljusglimtar i sitt nuvarande lag.
En av dem stavas Gianluca Scamacca. Anfallaren ses nu av Milan som den långsiktiga ersättaren till en viss Zlatan Ibrahimovic, enligt Calciomercato.com.

I Serie A-botten den här säsongen hittar vi föga förvånande Genoa. Det är nämligen på den nedre delen av tabellen som laget huserat på senare år. Men i laget finns en som glimrat till i mörkret – och det är Gianluca Scamacca, 21, på lån från Sassuolo. Den storväxte anfallaren har gjort två mål och en assist på fem matcher. Dessutom gjorde han tre mål på tre landskamper under landslagssamlingen tidigare i november.

Nu ska storklubben Milan ha ställt in siktet på att värva in honom till laget. Enligt Calciomercato.com ser den rödsvarta Milano-klubben honom som en långsiktig ersättare för Zlatan Ibrahimovic.

Rossoneri ska enligt uppgifterna redan ha försökt värva honom. Detta ska ha skett i somras, men då misslyckades Milan och Paolo Maldini (sportchefen) nå en överenskommelse med Sassuolo.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |