Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Milanstjärnan nära övergång till Manchester United?
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Milanstjärnan nära övergång till Manchester United?

Publicerat 2020-11-27 20:12

Hakan Calhanoglu har funnit ett fint samarbete med Zlatan Ibrahimovic i Milan. Men nu är turken nära en övergång till Manchester United, enligt uppgifter.

Milans offensive mittfältare Hakan Calhanoglu, 26, har haft svårt att få spelet att stämma sedan övergången från Bayer Leverkusen 2018. Men efter Zlatan Ibrahimovics återkomst till klubben har han, likt övriga i Milan, stått för bättre prestationer. Dessutom har 26-åringen och svensken funnit ett fint samarbete.

Däremot kan duon skiljas ganska snart. Enligt Bild-journalisten Christian Falk har turken, som sitter på kontrakt till 2021, redan börjat förhandla med Manchester United.

– Enligt våra uppgifter ägde den första kontakten mellan Manchester och Calhanoglus entourage – om en övergång år 2021 – redan i somras, säger Falk till SempreMilan.com.

Sommarens diskussioner mellan frisparksspecialisten och Manchester United ska ha varit så långt gångna, att spelaren tackade nej till ett erbjudande från Juventus.

Hakan Calhanoglu har noterats för åtta spelade matcher den här säsongen.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |