Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mittbackstjärnan vill lämna Real Madrid
La Liga
Foto: Wikimedia Commons

Mittbackstjärnan vill lämna Real Madrid

Publicerat 2021-01-23 11:24

Raphael Varane har på senare år varit en försvarskugge i Real Madrid. Nu är han dock sugen på nya utmaningar. Enligt Sport vill mittbacken lämna Real Madrid.

Efter storsuccé i franska Lens snappades Raphaël Varane, 27, upp av Real Madrid 2011. Det dröjde ett tag innan fransmannen tog en ordinarie tröja i huvudstaden, men sedan ungefär fem år tillbaka ses han som en general i försvaret.

Nu kan han dock komma att lämna Real Madrid. Sport uppger att 27-åringen vill lämna den spanska giganten och ser sig om för nya äventyr. Den franske landslagsmannens kontrakt sträcker sig till 2022, något som innebär att klubben behöver sälja honom redan i sommar – om de ska få betalt. Och det har man intention att göra.

Sergio Ramos, klubbkamraten i backlinjen, ser också ut att lämna. Han har varit i långa kontraktsdiskussioner med klubben, utan framgång.

Sedan ankomsten noteras Varane för 222 ligamatcher och sex mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |