Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mittfältsstjärnan förlänger med Real Madrid
Välj liga

Mittfältsstjärnan förlänger med Real Madrid

Publicerat 2020-12-27 14:57

Luka Modric kontrakt med Real Madrid går ut nästa sommar. Nu har han kommit överens med klubben att förlänga kontraktet ytterligare ett år, enligt Marca

Den kroatiske mittfältsstjärnan har ända sedan han kom till Real Madrid från Tottenham 2012 varit en av klubbens nyckelspelare. Det nya avtalet innebär att han när kontraktet går ut 30 juni 2022 kommer att ha spelat tio år i Los Blancos.

Samtidigt kommer det nya kontraktet innebära en lönesänkning för Modric. Något han enligt uppgifter ska ha varit villig att gå med på för att få stanna i Real Madrid.

Under hösten har den 35-årige mittfältaren fått lukrativa anbud från klubbar i såväl Qatar som amerikanska MLS. Hans intention har dock alltid varit att stanna kvar i Madrid.

Under sina åtta och ett halvt år i Real Madrid har Luka Modric spelat 363 matcher och gjort 25 mål. Utöver det har han även vunnit två La Liga-titlar och hela fyra Champions League-titlar med klubben.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |