Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mittfältskuggen öppen för kontraktsförhandlingar
Bundesliga
Foto: Wikimedia Commons

Mittfältskuggen öppen för kontraktsförhandlingar

Publicerat 2020-11-24 19:39

Leon Goretzka har bitit sig fast i Bayern München och är numera en av lagets viktigaste spelare. Nu kan han komma att förlänga kontraktet med klubben, men poängterar att man inte inlett några förhandlingar.

Bayern Münchens mittfältare Leon Goretzka, 25, kom till klubben från Schalke 04 år 2018. Spelaren har blivit en av lagets bärande spelare – inte minst under nuvarande tränaren Hansi Flick.

Kuggen är viktig i återerövringsspelet. 25-åringen vinner i snitt tillbaka bollen 10.47 gånger per match – lagets högsta siffra.

Nu börjar det bli tal om en förlängning.

– Hittills har det inte förts några diskussioner med mig, säger Leon Goretzka under presskonferensen inför Bayerns match mot Salzburg och fortsätter:

– Jag har ett kontrakt som sträcker sig ytterligare ett och ett halvt år, så det finns ingen press.

Däremot är tysken säker: han är öppen för samtal.

– Men om Brazzo (Hasan Salihamidzic, sportchefen) och Hansi (Flick) kontaktar mig under de kommande veckorna, så kommer jag inte att vägra samtal.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |