Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Monaco intresserat av Real Madrids trotjänare
Ligue 1
Foto: Wikimedia Commons

Monaco intresserat av Real Madrids trotjänare

Publicerat 2021-01-19 11:28

Vänsterbacken Marcelo har huserat i Real Madrid under många år. Men nu kan trotjänaren vara på väg bort. Enligt AS är Monaco väldigt intresserade av vänsterbacken.

Han fyller 33 år om några månader. Och Marcelo har lyckats vinna allt som går att vinna på klubblagsnivå. Vänsterbacken lämnade Brasilien för Real Madrid 2006 och ses idag som en av klubbens största någonsin.

Nu kan dock sagan vara på väg mot sitt slut.

AS rapporterar att Monaco ska vara intresserade av 32-åringens tjänster. De är villiga att erbjuda honom ett treårskontrakt värt sex miljoner euro per säsong.

Brassen, som tappat sin ordinarie plats i Zinedine Zidanes startelva, har varit i klubben i 14 år och sitter på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2023. Detta kan vara en chans för klubbledningen att få någon form av ekonomisk ersättning för honom.

Marcelo har sedan debuten spelat 364 ligamatcher och gjort 26 mål.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Ligue 1

Publicerat 2021-03-11 22:46

Presidenten: ”Mbappe och Neymar kommer stanna för evigt”

Kylian Mbappe och Neymar är två bärande spelare som ryktas bort från PSG. Nu viftar klubbpresidenten Nasser Al-Khelaifi dock bort alla rykten. - Mbappe och Neymar är parisare, säger han till RMC …

Ligue 1

Publicerat 2021-03-07 17:01

PSG intresserade av Romas guldklimp

Lorenzo Pellegrini är en jagad spelare. Paris Saint-Germain har fått upp ögonen för Roma-mittfältaren och nu ska klubben vara i ”pole position” att hämta in honom. Lorenzo Pellegrini har blivit en frontfigur …

Copyright © Fotboll.com 2024   |