Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mourinho: ”Alli är inte en glad spelare”
Välj liga

Mourinho: ”Alli är inte en glad spelare”

Publicerat 2020-12-11 11:24

José Mourinho har inte gett Dele Alli något förtroende under hösten. När Tottenham-spelaren inte blev inbytt i Europa League-matchen mot Antwerpen igår kväll lämnade han bänken.

En match från start och ett inhopp är Dele Allis matchfacit i Premier League den här säsongen. Efter att Tottenham-tränaren José Mourinho gjort sin fem byten i gårdagens match mot Antwerpen sågs Alli storma ut genom tunneln till omklädningsrummet, enligt Goal.

Dock återvände han en stund senare. José Mourinho var dock tämligen oberörd av situationen.

– En spelare på bänken som inser att han inte kommer att bli inbytt är självklart inte en glad spelare.

Mourinho hävdar dock att det var han som sa till Alli att gå till omklädningsrummet.

– Jag sade till honom att gå. När det är kallt föredrar jag att alla spelare som lämnat planen går till omklädningsrummet för en dusch.

Samtidigt finns tecken på att Dele Alli kommer att lämna Tottenham under januarifönstret. Bland annat ska Paris Saint-Germain vara intresserade av hans tjänster.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |