Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Mourinho vill ta Mainz målspruta till Tottenham
Premier League

Mourinho vill ta Mainz målspruta till Tottenham

Publicerat 2020-11-25 11:03

Jean-Philippe Mateta har öst in mål i Bundesliga den här hösten. Nu vill Tottenham värva honom för att stärka upp laget inför våren. 

Sju mål på åtta matcher är inget dåligt facit med tanke på att Jean Philippe Mateta spelar i Mainz, som för närvarande ligger på 15:e plats i Bundesliga. Den franske måltjuven har nu börjat hamna under flera storklubbars radar, bland annat Napoli och Tottenham, enligt Calcio Mercato.

Spurs-tränaren José Mourinho uppges vilja förstärka laget för att kunna vara med och slåss om topplaceringar i vår. Tottenham leder för närvarande Premier League på samma poäng som regerande mästarna Liverpool.

Samtidigt är Mainz sportdirektör, Rouven Schröder, öppen för att sälja Mateta om rätt anbud skulle dyka upp.

– Om vi får ett anbud får vi sätta oss ner och diskutera det. Vi tackade nej till anbud i somras och förra vinter, sade Schröder till tyska BILD.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |