Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Nainggolan återvänder till ligakonkurrenten?
Serie A
Foto: Wikimedia Commons

Nainggolan återvänder till ligakonkurrenten?

Publicerat 2020-12-05 09:52

Radja Nainggolan och Inters tränare Antonio Conte har haft svårt att komma överens. Nu rapporterar Calciomercato.com att belgaren kan vara på väg tillbaka till sin gamla klubb Cagliari.

Övergången från Cagliari till Roma ägde rum 2014. Och Radja Nainggolan, 32, trivdes så väl att han faktiskt aldrig ville lämna för Inter 2018. I Milano-klubben har det gått ganska knackigt och speltiden har i år blivit knapp.
Hittills har det bara blivit fyra inhopp den här säsongen.

Nu kan han vara på väg tillbaka till hans gamla klubb Cagliari, enligt Calciomercato.com. Antonio Conte ska ha varit tydlig med att 32-åringen inte ingår i projektet. I Cagliari trivdes Nainggolan, precis som i Roma, väldigt bra.

Enligt uppgifterna har Inter mjuknat kring mittfältarens situation och kan tänka sig släppa honom redan vid årsskiftet.

”Ninjan” har tillbringat två sejourer i just Cagliari. Först mellan 2010 och 2014 och senast ifjol när han var utlånad från Inter.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |